PragueCon se ruší. Spolu s ním i koncerty hudby z počítačových her

PragueCon se ruší. Spolu s ním i koncerty hudby z počítačových her  

Měla to být popkulturní událost roku. První ročník akce PragueCon chtěl Výstaviště Praha proměnit v neopakovatelný svět komiksových blockbusterů, seriálových hitů i herních pecek. Do české metropole měly dorazit hvězdy, jako jsou Dave Bautista, Natalie Dormer či Clive Standen.

Program se jevil více než slibně. Na Výstavišti se měl ve dnech od 28. do 30. září představit komiksový autor Pat Mills i se svým hrdinou Defoem či legendární kreslíř Jim Lee. “Vychutnej si koncerty českých i světových kapel, sleduj herní turnaje nebo se staň součástí středověké bitvy,” na to lákali organizátoři na své facebookové události. 

Nyní je ale všemu konec. PragueCon nebude a spolu s ním se ruší i koncerty The Gamer Music: PWNed, které chtěly návštěvníky vtáhnout do magického světa počítačových her pomocí stočlenného orchestru i originálních projekcí. “S politováním vám oznamujeme, že jsme byli nuceni z organizačních důvodů zrušit přípravy na první ročník popkulturní akce PragueCon,” oznámili pořadatelé, “hluboce se omlouváme všem fanouškům, hostům i partnerům akce.” 

Podle dostupných informací se nepodařilo dojít k oboustranné dohodě mezi držitelem licence značky PragueCon a Výstavištěm Praha. “Z toho důvodu nejsme schopni organizačně akci PragueCon zajistit,” vysvětlili za Výstaviště Pavel Jaroš a Jan Adámek, “první ročník akce PragueCon tedy nebude možné uskutečnit.” Peníze za zakoupené vstupné budu zákazníkům vráceny. 

 

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Praha Holešovice nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!