Ricky Martin rozproudí adrenalin. Láká na bombastickou show

Ricky Martin rozproudí adrenalin. Láká na bombastickou show  

Již 9. září rozproudí pražskou O2 arenu několikanásobný držitel Grammy Ricky Martin. Návštěvníkům slibuje speciální show šitou přímo na míru evropskému publiku. Chybět nebudou nové choreografie, kostýmy a samozřejmě zpěvákovy největší hity.

“Budu zpívat anglicky a také španělsky některé klasiky, které jsem popravdě nezpíval už roky. Můj cíl je, aby každý, kdo přijde na můj koncert, odcházel domů šťastný, odpočinutý, ale také unavený od všeho toho tancování a zpívání se mnou,” přibližuje svou show portorický rodák Ricky Martin, “adrenalin bude pořádně proudit, připravte se.” Návštěvníci se dočkají všech klíčových hitů, včetně toho vůbec nejznámějšího - písně Livin La Vida Loca.  

Do Prahy dorazí zpěvák a aktivista spolu se svými dětmi - devítiletými dvojčaty Matteou a Valentinou, jež vychovává spolu se svým manželem Jwanem Yosem. “Mé děti jsou pořád se mnou. Je to tak od doby, co se narodily. Manžel se mnou cestuje, když mu to práce dovolí,” svěřil se Martin. Česká metropole se však krále latino popu příliš dlouho neužije. “Moc rád bych se tu zdržel déle, ale pracovní povinnosti mi to nedovolí. Praha je opravdu krásné místo. Navštívil jsem ji už dvakrát jako turista a pokaždé jsem byl nadšený. Nemohu se dočkat, až se s tímto městem podělím o svou hudbu a kulturu,” dodává Martin. 

V současné době Ricky Martin pracuje na nové desce a věnuje se i svým charitativním projektům, díky nimž pomáhá znevýhodněným dětem. Jeho diskografii prozatím tvoří deset studiových desek, celkem prodal 85 milionů nosičů a získal i mnohá hudební ocenění. Mezi nimi nechybí ani prestižní Ceny Grammy. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!