Pódium Colours of Ostrava vymění za Lucerna Music Bar. Do Česka se vrací Jeremy Loops

Pódium Colours of Ostrava vymění za Lucerna Music Bar. Do Česka se vrací Jeremy Loops  

Na Colours of Ostrava zažil obrovský úspěch. Nyní se jihoafrický písničkář Jeremy Loops vrací zpět do České republiky, aby své fanoušky potěšil samostatným klubovým koncertem. Vystoupí 12. února 2019 v pražském Lucerna Music Baru.

Kytara, loop a doprovodná kapela. S tím dorazí do české metropole jihoafrický písničkář Jeremy Loops, který okouzlil publikum letošních Colours of Ostrava tak, že jej nadšení diváci nechtěli pustit z pódia. Jeho hudba nezná žádné hranice, písně se přelévají od popu k rocku, folku, hip hopu, beatboxu či reggae. Jeho koncerty vypadají jako spontánní jam-session, během nichž dochází k propojování živé hudby se zvukovými smyčkami. 

Původem jihoafrický hudebník Jeremy Loops pochází z Kapského města, proto je jeho tvorba silně ovlivněna jihoafrickými tanečními rytmy. Stejně jako s loopem umí obratně zacházet rovněž s harmonikou, kytarou, ukulele nebo banjem. V Jihoafrické republice prorazil písní Down South, brzy na to si vysloužil pozvání na velké hudební festivaly. Jeho popularitu pak upevnilo debutové album Trading Change

A jak hudebník využil zvýšené popularity kolem své osoby? Spolu se svými přáteli založil ekologickou organizaci Greenpop, která sází stromky před školami, sirotčinci a komunitními centry a bojuje proti necitlivému odlesňování krajiny. “Doufám, že se v určité chvíli každý podívá na svět okolo sebe a začne se ptát. Nejsem zastáncem drastických změn. Musíme být realističtí, dělat menší změny, které když se sečtou, pak budeme žít zelenější život,” vysvětluje Jeremy Loops svou filozofii. 

Vstupenky na koncert jdou do internetového předprodeje 7. září. Zájemci za jeden lístek zaplatí 550 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!