Bývalý personalista Michal Brozman se vrhl na spisovatelskou dráhu a představil další knižní novinku Něžná svítání

Bývalý personalista Michal Brozman se vrhl na spisovatelskou dráhu a představil další knižní novinku Něžná svítání80%

Kniha Něžná svítání je příběhem o čisté lásce muže a ženy prokládaným autorskými básněmi.

Michal Brozman, pro mnohé lidi zatím neznámý spisovatel je přitom autorem už tří bestsellerů: Jak vzniká ne-moc aneb Pravdivost srdce, 50 Vzkazů ženám a Jak se zbavit svého ega.

Něžné svítání zve čtenáře do milostného příběhu ženy a muže, kteří spolu prožívají čistou lásku odevzdáváním se jeden druhému a otevíráním svých vnitřních bolestí. Můžete se těšit na detaily sdílení jejich duševního i fyzického milování, vytváření silného pouta mezi nimi a hlubokých filozofických úvah o životě.

Kniha, která je na trhu pouze pár týdnů už si našla své čtenáře a především čtenářky, které nešetří chválou v komentářích na sociálních sítích. "Kniha je nádherná, nemám chuť nic dělat jenom číst. Směju se a pláču to jsem u žádné knihy ještě nezažila."

Kniha je především o čisté lásce Michala a Patricie, nicméně autor v ní často zmiňuje i svůj vztah k dceři. 

"Příhoda s dcerkou. Byli jsme v hračkárně po předchozí návštěvě kina a dcerka mi říká, že chce konkrétní hračku a ve mě uzrál pocit, že ji tu hračku nekoupím a Laurinka se naštvala, hodila klasického nasraného fucáka a odešla z hračkárny. Jdu za ní v klidu a říkám jí, že její reakce je naprosto v pořádku, že má právo cítit cokoli, co chce, a říkám jí, že ji mám stále rád, a ona zůstala stát jako opařená a během setiny bylo po vzteku, její obličej se proměnil, zklidnil, pak se usmála, přitulila se ke mně, dali jsme si pusu a s úsměvem šli dál.", to je malá ukázka z knihy.

Hlavní linkou celého příběhu, ale zůstává láska a vztah mezi Michalem a Patricií. Autor celý děj prokládá vlastními úvahami. 

Někdy se ve vztazích stává, že se lidí těší na to, až ten druhý odejde s kamarádkami na kávu třeba nebo s kamarády na pivko, ale tady to bylo tak nějak vše obráceně. Jako když je mezi námi takové neviditelné kouzlo upředeno z tisíce zlatých nití, které se vnitřně těší, že se k sobě vzdy ty dva póly, ta dvě myšlenková schémata, ty dvě filozofie s dvěma tlukoucími srdci slijí v sebe jako dvě divoká koryta řek a vytvoří sladké jezero lásky, odkud již není úniku, zamýšlí se spisovatel. 

Autor v knize nabádá, abychom odhodili masky a smáli se své křehkosti a zranitelnosti a odhodili tak i brnění, které nás roky chránilo, ale zároveň nám bránilo, aby nám protějšek více rozuměl a společně s námi onemocněl láskou. 

V závěru knihy zmiňuje i své zkušenosti životního kouče, kdy lidé na otázku: Jaká jsou vaše tři nejoblíbenější jídla, dokáží snadno odpovědět, ale na otázku, jaká jsou vaše tři nejoblíbenejší slova, která používáte už si nejsou jistí.

Sám autor uvedl, že nejčastěji používá slova: Děkuji, prosím, omlouvám se.

Na nejoblíbenější jídla a další věci se autora samotného budete mít možnost zeptat na Besedě spojené s autogramiádou, kterou pořádá dne 20. září 2018 od 17 hodin v knihkupectví LUXOR, v DBK v Praze. Vstup na akci je zdarma a všechny autorovy knihy budou na místě k zakoupení.

Názor informuji.cz: 80%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!