Španělský sympaťák Alvaro Soler se příští rok vrátí do Prahy. Doveze novou desku

Španělský sympaťák Alvaro Soler se příští rok vrátí do Prahy. Doveze novou desku  

V roce 2017 se mu podařilo nečekaně dvakrát vyprodat pražské Forum Karlín. Nyní se španělský zpěvák Alvaro Soler vrací do české metropole. Tentokrát zazní jeho energické hity v prostorách Tipsport arény.

Španělský hudebník Alvaro Soler dorazí do Prahy 7. května 2019. S sebou doveze nejen své dnes již mnohým notoricky známé hity Sofia, Animal či El Mismo Sol, ale také songy z připravované studiové desky Mar De Colores, která vyjde 14. září a pokusí se navázat na velký úspěch debutovky Eterno Agosto

Alvaro Soler se během prázdnin podělil s fanoušky hned o několik svých skladeb a videoklipů. Mezi nimi nechybí Lo Mismo, Puebla, Ella či La Cintura. Je si totiž moc dobře vědom toho, že jeho hudba se právě k letním měsícům neuvěřitelně hodí. Je plná energie a španělské texty jako by přenášely posluchače přímo na horké písečné pláže na pyrenejském pobřeží. 

Sedmadvacetiletý hudebník začal svou hudební kariéru s kapele Urban Lights, kterou založil spolu se svým bratrem. V roce 2014 však skupinu opustil, odstěhoval se do Německa a začal rozjíždět svou sólovou dráhu. Prvním singlem se stal hit El Mismo Sol, který ho okamžitě vyhoupl do hvězdných výšin. Získal za něj několik zlatých a platinových ocenění a světlo světa brzy spatřila i španělsko-anglická verze, na níž spolupracoval se slavnou Jennifer Lopez.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!