Světová legenda taneční hudební scény Benny Benassi se vrací do Prahy

Světová legenda taneční hudební scény Benny Benassi se vrací do Prahy 

Milovníkům taneční hudby jej není třeba představovat, celý svět pak zná jeho obrovský hit Satisfaction. Nyní se Benny Benassi, celosvětově proslulý DJ, objeví po dvanácti letech znovu v české metropoli. V klubu DupleX na Václavském náměstí vystoupí 8. září.

Hudební kariéra původem italského DJ Benassiho se datuje již k přelomu tisíciletí a během let přinesla jeden hit za druhým. Po neuvěřitelně úspěšném singlu Satisfaction, který vznikl ve spolupráci s jeho bratrem Allem Benassim a atakoval přední příčky světových hitparád, včetně prvního místa ve Francii a druhého ve Velké Británii a Německu, Benassi pokračoval s dalšími úspěšnými singly jako Every Single Day a nespočet remixů jako Bring the Noise od Public Enemy, který vyhrál Grammy za nejlepší taneční remix. Za svou kariéru vydal čtyři studiová alba, poslední v roce 2016 s názvem Danceaholic.

Díky autentickému zvuku si Benassi v průběhu let vybudoval pevnou fanouškovskou základnu a vyrostl z klubového DJ do krále světových festivalů, jako je například Tommorowland, kde tento rok vystoupil se svou velkou show. A nyní ji, po neuvěřitelných 12 letech, přiveze i pražským fanouškům house music. Bennasi v DupleXu vystoupí 8. září v rámci nové koncepční noci DupleX Presents, která postupně zve jedny z nejvýznamějších DJs z celého světa. Do konce roku se tak fanoušci mohou v DupleXu těšit ještě na Boba Sinclaira, Martina Solveiga či R3HABa.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Klub Duplex

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!