Srdce bušící pro muziku. Za necelý měsíc Ostrava podlehne rytmu Beats for Love

Srdce bušící pro muziku. Za necelý měsíc Ostrava podlehne rytmu Beats for Love 

Galantis, Alan Walker, Sigma, Roger Sanchez a mnoho dalších! Návštěvníky industriálního areálu v Dolních Vítkovicích čeká šestý ročník té nejlepší elektronické muziky.

Čtyři festivalové dny, třináct scén a 400 interpretů taneční hudby z celého světa. Beats for love 2018 klepe na dveře. A tradičně nabídne mnohem víc než jen dobrou muziku.

Největší festival elektronické produkce v srdci Evropy otevře své brány ve středu 4.7.2018 od 16 hodin. Fanoušky čekají vystoupení zahraničních i českých DJs, umělců a performerů, kteří vystoupí v industriálním areálu Dolních Vítkovic. Letošní ročník slibuje největší počet headlinerů a nejsilnější line up v historii.

Doprovodný program přinese tradiční aktivity jako fotbálek, graffiti, vodní bitvy nebo facepainting. Ti odvážnější se pak mohou pustit i do dalšího adrenalinového programu ve stylu pevnosti Boyard s názvem Tepfactor. Přichystány jsou také pravidelné lekce jógy nebo masáže.

Mezi headlinery šestého ročníku festivalu patří Alan Walker z Norska nebo cenou Grammy oceněný Američan Roger Sanchez. Premiéru si odbyde producentské duo Galantis, které doplní například dvojice CamelPhat z Velké Británie nebo Full Intention.

Na multižánrové Love Stage vystoupí rovněž Foreign Beggars nebo tuzemská hvězda DJ Roxtar, finalista letošního ročníku světové dýdžejské soutěže Red Bull 3Style

Čtyřdenní festival nabídne také domácí finále mezinárodní djské soutěže IDA WORLD 2018. Ti nejlepší si následně zahrají na hlavní scéně festivalu. 

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!