Maroon 5 dorazí poprvé do České republiky! Představí album Red Pill Blues i největší hity své kariéry

Maroon 5 dorazí poprvé do České republiky! Představí album Red Pill Blues i největší hity své kariéry 

Vůbec první český koncert odehraje americká pop-rocková kapela Maroon 5 v červnu příštího roku. Do Evropy se chystá v rámci pokračování úspěšného turné, na němž představuje novou desku Red Pill Blues.

Kapela Maroon 5 na sebe poprvé výrazněji upozornila již v roce 2002, kdy vydala svou průlomovou desku Songs About Jane, z níž pochází světoznámý hit This Love a neméně úspěšná píseň She Will Be Loved. O tři roky později obdržela prestižní cenu Grammy v kategorii Nejlepší nový umělec. V té době už byla jednou z nejsledovanějších hudebních formací vůbec. 

Partička kolem zpěváka Adama Levina navázala na úspěch první desky v roce 2007 albem It Won’t Be Soon Before Long, později pak nahrávkami Hands All Over, Overexposed a V. Z poslední zmiňované pochází hity jako Sugar, Animals, Moves Like Jagger či Misery. Minulý rok pak Maroon 5 vydali své šesté studiové album Red Pill Blues, k jejíž propagaci vyrazili na turné, v rámci jehož evropské části se zastaví také vůbec poprvé v České republice. 

Český koncert se uskuteční 5. června v pražské O2 areně. Kapela na něm představí nejen písně z nové desky, ale rovněž největší hity své kariéry. Kromě Maroon 5 se mohou návštěvníci těšit také na speciálního hosta - norskou zpěvačku Sigrid, která zvítězila v letošním ročníku soutěže BBC Music Sound of 2018 a jež má na svém kontě singly, jako jsou Don’t Kill My Vibe či Strangers

Vstupenky na koncert jsou do prodeje 31. srpna v 9 hodin. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1590 do 2290 korun. K dispozici budou rovněž speciální VIP balíčky, jejichž cena začne na 4 390 korunách.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!