Když chyba, tak excelentní. Gaia Mesiah se vrací v podzimní tour po Česku!

Když chyba, tak excelentní. Gaia Mesiah se vrací v podzimní tour po Česku! 

Česká hardrocková legenda nadchla fanoušky na letních festivalech, ale tu největší show pro své příznivce schovala až na podzim. Zastihnete ji v 17 městech a v původní sestavě!

Se zpěvačkou Markou Rybin, kytaristkou Santa Morellou, bubenicí Mišou M a basákem Joshem Stewartem. V takovém složení naváže skupina Gaia Mesiah na dosavadní působení na tuzemské scéně. Po vydařeném létě vyjíždí na listopadové turné, kde bude propagovat desku Excellent Mistake. Ta vyjde na konci září.

„Excellent Mistake se opět přibližuje svou náladou našemu prvnímu albu Ocean. Proces jeho vzniku je plně vyjádřen i v názvu, protože když zachytíte chybu v muzice a správně si s ní pohrajete, může vzniknout něco opravdu excelentního,” říká kytaristka Morella, a dodává: „Stejné je to i s přestávkou kapely – jsme naplněni novou energií a poučeni ze svých chyb."

Podzimní koncertní sérií po svém comebacku potěší kapela fanoušky na zastávkách od Kutné Hory, Olomouce, Havlíčkova Brodu, Liberce, Pardubic, Vysokého Mýta, Brna, Ostravy, Valašského Meziříčí až po Frýdek-Místek, Plzeň, Vroutek u Loun, Teplice, Prachatice, Písek a Dobříš. V české metropoli Praze se rocková partička zastaví dokonce dvakrát - nejprve ve Futuru a následně v Lucerna Music Baru.

Gaia Mesiah patřila do roku 2008 ke stálicím tuzemské scény. Po odchodu charismatické frontmanky Marky Rybin a neúspěšném pokusu o resuscitaci ve spolupráci se zpěvákem Viktorem Dykem, byla kapela „uložena k ledu“. Před dvěma lety však skupina vyrazila na turné, a to dokonce s australským basistou Joshem Stewartem. Na podzim se vrací v plné sestavě s Rybin i Stewartem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!