Mezinárodní stavební veletrh For Arch nabídne v září desítky vystavovatelů z Česka i ze zahraničí

Mezinárodní stavební veletrh For Arch nabídne v září desítky vystavovatelů z Česka i ze zahraničí  

V září proběhne v české metropoli největší stavební veletrh For Arch, který se zaměřuje na stavební prvky a materiály, elektrotechniku, zabezpečení, vytápění i vzduchotechniku. Chybět nebudou ani bazény, sauny či SPA.

Mezinárodní stavební veletrh For Arch startuje 18. září v PVA Expo Praha, kde potrvá až do 22. září. Akce každoročně představuje české i zahraniční vystavovatele, loni se jich zúčastnilo 800. Návštěvníci se tak mohou těšit na prezentace služeb a výrobků v mezinárodní konkurenci. Připravena bude řada novinek z mnoha oborů spojených se stavebnictvím, které odprezentují přední výrobci, dodavatelé, řemeslníci, investoři, developeři i zástupci dalších souvisejících oborů. 

For Arch je největším a nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v České republice, který nabízí průřez všemi oblastmi stavebnictví - od financování a realizace staveb přes stavební řemesla a technologie po stavební materiály, výrobky, stavební stroje, konstrukce i vybavení. Kromě praktických ukázek bude připraven rovněž odborný doprovodný program, který zahrne konference, semináře i workshopy

Každoročně tento stavební veletrh s nejdelší tradicí v Česku navštíví desítky tisíc lidí. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream  za 120 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

PVA Expo Praha nabízí i další akce

Místo konání: PVA Expo Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!