Mandrage připravují druhou část svého úspěšného turné. Lákají na novou desku i velkolepou show

Mandrage připravují druhou část svého úspěšného turné. Lákají na novou desku i velkolepou show  

Kapela Mandrage vyjede na druhou část své úspěšné koncertní šňůry. Během podzimního turné zahraje hned v patnácti českých městech i v Bratislavě. Návštěvníci se dočkají nejen novinek z letošní desky Po půlnoci, ale také těch největších hitů.

“Na jaře jsme odehráli koncertů jen málo, tak se těšíme, že si to teď na podzim vynahradíme,” vysvětluje kapela Mandrage, “písničky z posledního alba hrajeme moc rádi, turné si užijeme.” Pro návštěvníky chystá nejen výběr svých největších hitů a nových songů z desky Po půlnoci, ale rovněž velkolepou show s bohatými vizuálními efekty

Jako první se kapely dočkají fanoušci v Boskovicích, a to 5. října. Následující den pak bude patřit Bratislavě, jediné slovenské zastávce připravované koncertní šňůry. Během následujících dvou měsíců dorazí Mandrage ale rovněž do České Lípy, Jindřichova Hradce, Ústí nad Orlicí, Karlových Varů i do Kladna. “Naplánovat turné se show, kterou jsme si na sebe vymysleli, nebylo snadné, všechna ta technika se ne úplně všude vejde. Nakonec se to ale podařilo tak, že nemusíme dělat žádné kompromisy a jsme schopni zahrát koncert, který bude znít a vypadat tak, jak chceme,” říká bubeník Matyáš Vorda. 

Nová nahrávka, kterou kapela na koncertech fanouškům představuje, vyšla v lednu tohoto roku. “Od začátku jsme desku Po půlnoci chtěli postavit víc na kytarách, čemuž odpovídají i koncerty. Jsme hlasitější, energičtější, rockovější,” upřesňuje kytarista Pepa Bolan. Návštěvníci se ale nemusí bát, že by přišli o hity, jako jsou třeba Šrouby a matice či Hledá se žena. “Baví mě, jak je náš set na koncertech poskládán z různě starých písniček. Když hraju, vybavují se mi různé vzpomínky na nahrávání, stará turné a tak. Je to jako cesta časem,” dodává klávesista František Bořík. 

Vstupenky na koncerty jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!