Hvězdy u pultů z Francie i Holandska. Duplex chystá podzimní sérii DJs!

Hvězdy u pultů z Francie i Holandska. Duplex chystá podzimní sérii DJs! 

Pražský klub Duplex představí ve třech podzimních termínech osobnosti světa taneční muziky. Českou metropoli postupně navštíví Bob Sinclar, Martin Solveig a R3hab. Předprodej vstupenek byl zahájen!

20. října, 16. listopadu a 8. prosince. Data, která si zapíší především fandové té nejlepší muziky, která vás roztancuje. Na metropoli se totiž valí opravdové hvězdy svého žánru. V prvním říjnovém termínu matičku Prahu navštíví interpret, jehož hit Love Generation v roce 2005 rozpoutal letní taneční mánii. Francouzský umělec známý jako Bob Sinclar spolupracoval s mnoha hudebními ikonami. V hlavním městě představí nejen své největší hity, ale také singl I Believe.

O necelý měsíc později se o hudební show postará velký Sinclarův kamarád a rovněž reprezentant země galského kohouta Martin Solveig. Výstřední DJ zapustil pevné kořeny do vod showbyznysu před 8 lety, kdy vydal píseň Hello. Popularitu mu vynesl také videoklip ke zmíněnému singlu, ve kterém hraje tenis na Roland Garros právě proti Sinclarovi. A taky jeho pravidelný pořad v rádiu.

Krátce po Mikuláši pak francouzské duo doplní nizozemský DJ s pseudonymem R3hab. Hudebník s marockými předky je mistr remixu. Po svém přetvořil několik hitů včetně písní Katy Perry, Lady Gaga a dalších. Stejně jako kolega Solveig, i R3hab má svou rozhlasovou show.

Nenechte si ujít hvězdy světového formátu. Vstupenky koupíte v síti Ticketstream

 

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!