Die Antwoord již za týden vystoupí v Praze. Doprovodí je Moonchild Sanely

Die Antwoord již za týden vystoupí v Praze. Doprovodí je Moonchild Sanely  

Jihoafrická bláznivá formace Die Antwoord vyrazila v druhé polovině prázdnin na evropskou část turné, během kterého se zastaví také v České republice.

Evropskou koncertní šňůru odstartovala dvoučlenná partička Die Antwoord v pondělí 6. srpna v ukrajinském Kyjevě. Během třinácti zastávek kromě Ukrajiny a České republiky vystupují i v Litvě, Rusku, Velké Británii, Německu, Polsku, Maďarsku, Slovensku, Francii či Švýcarsku. Praha bude jejich desátou zastávkou. Čeští fanoušci se dočkají její bizarní a provokativní show v pondělí 20. srpna, kdy vystoupí na holešovickém Výstavišti.  

Die Antwoord letos žádné prázdniny nemají. Od oznámení svého turné pracují totiž na plné obrátky. Fanoušky potěšili novým videoklipem ke starší skladbě Alien, zbrusu novým singlem Golen Dawn i příslibem nové studiové desky. V České republiky vystoupili již třikrát. Naposledy minulý rok na festivalu Rock For People, o rok předtím kompletně vyprodali Žluté lázně. Vůbec poprvé vystoupili v roce 2010 v pražské Lucerně. 

Spolu s Die Antwoord dorazí do české metropole i vycházející hvězda jihoafrické hudební scény Moonchild Sanelly, jihoafrická hudebnice. Vstupenky na koncert jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji za 950 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Praha Holešovice nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!