Po prázdninách zas hurá do divadla! Zve vás Václav Tobrman z Divadla Na Jezerce

Po prázdninách zas hurá do divadla! Zve vás Václav Tobrman z Divadla Na Jezerce 

Ani notu čistě! Václav Tobrman láká do Divadla Na Jezerce na komedii o nejhorší zpěvačce na světě Je úchvatná! pod režijní taktovkou Jana Hřebejka.

Florence Foster Jenkinsová je přesvědčena, že je obdařena pěveckým talentem. Její hlas je výjimečný – tedy výjimečně příšerný. A i přesto vyprodá Carnegie Hall! Je to vůbec možné?

Hlavní roli Florence Foster Jenkins hraje na Jezerce Jitka Sedláčková, jejím hereckým partnerem je Jan Hrušínský v roli neúspěšného britského herce St. Claira Byfielda, dále můžete vidět Libuši Švormovou jako profesorku hudby Verindah-Gedgeovou, Miroslavu Pleštilovou jako přítelkyni a obdivovatelku Florence Dorothy a Václava Tobrmana v důležité roli klavíristy Cosmy McMoona.

Právě herec Václav Tobrman z Divadla Na Jezerce se už nemůže dočkat, až se po letních prázdninách otevře hlediště dalším divadelním zážitkům.

Nová inscenace režiséra Jana Hřebejka Je úchvatná! měla v Divadle Na Jezerce premiéru 26. dubna 2018.

Jan Hřebejk se v roli režiséra vrátil do Divadla Na Jezerce už po šesté. Nazkoušel zde divácky úspěšné Manželské vraždění, Kumšt se třemi Jany - Třískou, Kačerem a Hrušínským, Na dotek, Musíme si pomáhat nebo zlodějskou komedii čtyř obkladačů Práskni do bot.

Nejbližší představení Je úchvatná! již 21. září.

Foto: Ivan Kahún

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Na Jezerce nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!