Magická Aurora bleskově vyprodala klub Roxy. Její koncert se přesouvá do Fora Karlín

Magická Aurora bleskově vyprodala klub Roxy. Její koncert se přesouvá do Fora Karlín  

Jak jsme předvídali, tak se stalo. Norská zpěvačka Aurora si během svých dvou vystoupení na festivalu Colours of Ostrava získala u českých fanoušků takovou oblibu, že byl její pražský koncert, který se měl uskutečnit v klubu Roxy, bleskově vyprodaný. A poptávka byla stále velká, proto se organizátoři rozhodli přesunou její koncert do větších prostor Fora Karlín.

“Máme tu jednu novinku. Pro velký zájem přesouváme Aurořin koncert do Fora Karlín,” oznámili organizátoři ze společnosti Fource, “vstupenky zakoupené do Roxy zůstávají platné a není třeba je měnit. Nové lístky jsou k dostání u nás právě teď za 795 korun. V lednu se moc těšíme.” 

Emocionální a záhadná zpěvačka Aurora doslova okouzlila publikum Colours of Ostrava již v roce 2016 nejen svou hudbou, ale rovněž svou roztomilou povahou. A vysloužila si takový obdiv, že tam letos vystoupila znovu. A její vystoupení bylo neméně úspěšné. Dvaadvacetiletá hudebnice zahájila svou kariéru v roce 2012 singlem Puppet, debutovou desku vydala v roce 2016 s názvem All My Demons Greeting Me as a Friend

V současné době pracuje Aurora na své druhé studiové nahrávce. “Druhé album bude ještě přesnější reprezentace mě samé. Poznávám tuto svojí stránku pořád lépe a lépe. A co je ještě důležitější, zjišťuji, jak se dostat tam, kam chci. Je to velká zábava,” řekla o chystaném album v rozhovoru pro Musicpress, “je to plné emocí. Myslím si, že fanoušci mohou očekávat něco opravdu skutečné.” 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!