Stu Larsen opět spojil síly s Natsuki Kuraiem. Nové EP společně představí v Praze

Stu Larsen opět spojil síly s Natsuki Kuraiem. Nové EP společně představí v Praze  

Australský písničkách Stu Larsen a japonský hudebník Natsuki Kurai se rozhodli opět spojit své síly a vyrazit na společné turné. Na něm představí písně z jejich druhého EP.

Návštěvníci evropského turné, které čítá celkem patnáct zastávek, se tak mohou těšit na songy Stu Larsena, avšak ve zcela novém provedení a v doprovodu mistra harmoniky Natsuki Kuraie. A dobrá zpráva je, že vedle Glasgow, Dublinu, Londýna, Paříže či Amsterdamu dorazí také do české metropole.  

Do Prahy se písničkář a nomád Stu Larsen vrátí rok po svém sólovém turné, avšak tentokrát nepřijede sám. S japonským hudebníkem Natsuki Kuraiem se potkal před devíti lety při cestách po Japonsku. “Neuměl jsem ani slovo japonsky a Natsuki neuměl anglicky. Museli jsme si najít jiný způsob, jak spolu komunikovat. Díky tomu jsme dokázali spolupracovat v pro nás nové tvůrčí rovině,” vzpomíná Larsen. 

První společné album vydali hudebníci v roce 2013 a jednoduchým názvem - Stu Larsen & Natsuki Kurai. Na začátku května letošního roku pak vyšla jejich druhá nahrávka. A jméno vybrali opět velmi všeříkající - Stu Larsen & Natsuki Kurai II. I na pražském koncertu, který se uskuteční 29. října ve Vile Štvanice, se tak mohou návštěvníci těšit na zbrusu nové skladby, ale i na neobvyklé aranže Larsenových známějších songů. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo VILA Štvanice nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Divadlo VILA Štvanice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!