Největší drum'n'bassový festival na světě Let It Roll odstartuje již tento týden. Přijede Andy C, Noisia či Wilkinson

Největší drum'n'bassový festival na světě Let It Roll odstartuje již tento týden. Přijede Andy C, Noisia či Wilkinson 

Do Milovic se 2. srpna vrátí největší hudební festival drum&bass hudby na světě, který čtyřikrát za sebou získal cenu Drum&Bass ArenaAwards "Best Festival - Nejlepší festival". Na jubilejní desátý ročník přijedou hvězdy drum&bass, liquidu, deepu, neurofunku i jumpupu.

Festival se bude již každoročně konat v areálu bývalého letiště v Milovicích ve středních Čechách. Letos ovšem organizátoři přesunuli festivalové město do východní části letištní plochy, festival tak bude ještě větší a nabídne i větší počet scén. Návštěvníci, kterých loni bylo více než 20 tisíc ze 64 zemí světa, se mohou těšit na čtyři nové open air a tři kryté stage, na scénu se opět vrátí i oblíbené autobusové parties včetně mobilní Red Bull Music Stage situované na střeše speciálně upravené buginy.

Festival se také letos může pyšnit největším podiem, které kdy bylo v Česku postaveno, organizátoři i letos chystají opening show, ke které dělá hudbu na míru několik předních britských producentů, a ani letos nebude chybět Beats Evolution Conference plná workshopů. Festival nabídne cashless prostředí a myslí i na životní prostředí – recyklace a úklid stanů a vratné kelímky budou samozřejmostí.

Na desátý ročník zavítají velká jména drum&bass. Vystoupí živoucí legenda Andy C, vizionářské trio Noisia i mladá superhvězda Wilkinson. Festival nabídne všechny polohy drum&bass, milovníci liquidu ocení vystoupení Hybrid Minds či Spectrasoul, vyznavači deepu si přijdou na své se Skeptivalem, radost budou mít i fanoušci neurofunku – přijedou totiž Zardonic, Ohace nebo Misanthrop. Příznivce jumpupu zase potěší Hedex nebo Tsukia Upgrade.

Začínající DJs i producenti budou mít jedinečnou šanci se potkat s těmi zkušenějšími, včetně největších hvězd tohoto žánru. Na festivalu budou rovněž zástupci domácích i světových labelů, pro DJs zde bude možnost hodnocení demo nahrávek i debat, workshopů a setkání se zásadními postavami světové D&B. Na festivalu, který začíná 2. srpna v letištním areálu v Milovicích a končí 4. srpna, nebude chybět ani doprovodný program. Kromě workshopů bude zahrnovat například i ranní jógu nebo adrenalinové sporty i možnost nedalekého přírodního koupání.

Photo: Petr Klapper

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!