Mistr stand-upu dorazí opět do Prahy. Daniel Sloss vystoupí v Kině Lucerna

Mistr stand-upu dorazí opět do Prahy. Daniel Sloss vystoupí v Kině Lucerna  

Komik Daniel Sloss se vrátí do České republiky, aby předvedl to nejlepší ze svého stand-upu. Tentokrát se ho dočkají 13. října fanoušci v sálu Kina Lucerna.

“Umělec, kterého budete chtít praštit a obejmout zároveň. Sloss totiž dokáže bravurně vrstvit vyprávění tak, abyste se v závěru výstupu přistihli u toho, jak se smějete sami sobě,” lákají na vystoupení organizátoři. Sedmadvacetiletý Skot Daniel Sloss totiž není v této disciplíně žádným nováčkem. Svůj talent předváděl již ve více než osmadvaceti zemích světa - od New Yorku po Nový Zéland, kde předvedl více než 150 show.  

Kromě živých stand-upových vystoupení natočil pro Netflix dva pořady s názvy Dark a Jigsaw. Osmkrát vystoupil v americkém pořadu Conan a edinburského festivalu Fringe se zúčastnil hned jedenáctkrát. Se svým vystoupením se představil také v londýnském sále West End a tři roky za sebou na off-Broadway v New Yorku.  

Vstupenky na pražské vystoupení Daniela Slosse jsou k dostání v internetovém předprodeji za 570 korun. Kromě slavného komika se mohou návštěvníci těšit rovněž na komika Garetha Waugha

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Kino Lucerna - Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!