Alt-J se chystají na svůj nejintimnější český koncert. Vystoupí již v srpnu v Brně

Alt-J se chystají na svůj nejintimnější český koncert. Vystoupí již v srpnu v Brně  

Již v první polovině srpna se do České republiky vrátí britská skupina alt-J. Tentokrát se na ni mohou těšit její moravští fanoušky, jelikož zavítá do Brna, kde vystoupí 12. srpna v Sono Centru.

Breezeblocks a Left Hand Free. To jsou hity, které udělaly ze skupiny alt-J popové hvězdy první třídy. Jedna z nejúspěšnějších kapel současnosti se po vyprodaném Foru Karlín vrátí do České republiky. Tentokrát ale do jihomoravské metropole, kde proběhne její doposud vůbec nejintimnější český koncert s velmi omezenou kapacitou.  

Do Brna dovezou alt-J svou aktuální nahrávku Relaxer, z níž pochází i známý hit In Cold Blood, v jehož klipu lze slyšet i hlas Iggyho Popa. Nejen jejich hudba je neobvyklá a svěží. Velmi originálně bývá koncert pojatý i vizuálně. Všichni tři členové kapely se chtějí stát průkopníky koncertních audiovizuálních zážitků. “Když už promýšlíme naše desky i klipy do detailu, tak to chceme dělat i s živými vystoupeními,” řekl Gus Unger-Hamilton v rozhovoru pro iDNES.cz 

Alt-J jsou součástí světové hudební scény již od roku 2007. Svou debutovou desku An Awesome Wave vydali v roce 2012 a hned za něj získali prestižní Mercury Prize za nejlepší britské album. O dva roky později následovala nahrávka This Is All Yours a v červnu 2017 spatřilo světlo světa jejich doposud poslední album Relaxer. Výběr hitů z těchto nahrávek zazní i v Brně. 

Vstupenky na koncert jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji za 990 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sono Centrum nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sono Centrum

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!