Aurora se po dvou návštěvách Colours of Ostrava poprvé podívá také do Prahy

Aurora se po dvou návštěvách Colours of Ostrava poprvé podívá také do Prahy  

Po dvou vystoupeních na festivalu Colours of Ostrava se éterická norská zpěvačka Aurora chystá konečně také do české metropole. Jedinečná hudebnice okouzlená přírodou přijede představit svůj velký talent do Prahy vůbec poprvé.

Dvaadvacetiletá Aurora Aksnes vydala svůj první singl Puppet na konci roku 2012. Po několika dalších zveřejněných písních se fanoušci dočkali EP Running with the Wolves, v roce 2016 pak spatřila světlo světa debutová studiová deska All My Demons Greeting Me as a Friend

Svůj neobvyklý talent přijede zpěvačka představit v rámci turné také fanouškům do Prahy, na svůj vůbec první samostatný koncert. Vystoupení se uskuteční 17. ledna 2019 v Roxy. “Vypadá to, jako by v žilách této norské zpěvačky kolovala čistá magie. Jedinečná a enigmatická hudebnice okouzlená přírodou v sobě skrývá obří talent,” lákají na koncert organizátoři. Vstupenky na koncert jdou do prodeje ve čtvrtek 26. července, a to za 695 korun. 

Podle ohlasů z obou koncertů na Colours of Ostrava, kde se stala Aurora jednou z headlinerek, je jasné, že o její první pražské vystoupení bude velký zájem. Sama mladá hudebnice si svou českou show vždy parádně užívá. “Zpívali jsme. Cítili jsme. Vaše láska trvala ještě několik minut po skončení koncertu. Nikdy nezapomeneme na váš zvuk. Zvuk davu, plný lásky a energie,” vyjádřila se po svém letošním čísle. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!