Projekt Welcome To Night Vale se vrací do České republiky s novou show

Projekt Welcome To Night Vale se vrací do České republiky s novou show  

Už jste slyšeli o Night Vale? Toto surreálné městečko se stalo dějištěm jednoho z nejstahovanějších podcastů na světě, jehož autory jsou Josef Fink a Jeffrey Cranor. Původně mluvený rozhlasový pořad se nakonec dostal i na divadelní pódia. A nyní se vrátí opět do České republiky.

Projekt Welcome to Night Vale, který v sobě kombinuje divadlo, hudbu i nové technologie, se vrací do České republiky! Pražské Divadlo U Hasičů se tak 5. února opět dočká nevyzpytatelné a napínavé inscenace, o jejíž předešlé verzi The new York Times psal, že je tak pozoruhodná, jako kdyby si na lokální rádiovou stanici odskočil David Lynch nebo Stephen King. 

Welcome to Night Vale 2018/2019 World Tour návštěvníky opět zavede do surreálné pouště města Night Vale, v němž se odehraje další zbrusu nový napínavý příběh, který dostane jak zaryté fanoušky tohoto slavného podcastu, tak zcela nové posluchače. “Aktuální hra představí rozmanité drama formou komunikativní rádiové show, která bude pokračovat v tradici Night Vale a zapojovat do příběhu i diváky,” lákají organizátoři. 

Nejedná se totiž jen o běžnou divadelní hru. O podivnostech a tajemstvích pouštního městečka informuje návštěvníky prazvláštní radiové vysílání. Tajemnou a hypnotickou atmosféru městečka Night Vale přijede do Prahy přiblížit herec Cecil Baldwin, který představuje hlas Night Vale Cecila, Symphony Sanders jako Tamiku Flynn a Meg Bashwiner jako Deb i Emcee. Show doprovodí hudba od Disparition a speciálního záhadného hudebního hosty The Weather.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo U Hasičů nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo U Hasičů

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!