Lucie Bílá pokřtila nový taneční videoklip Romana Tomeše

Lucie Bílá pokřtila nový taneční videoklip Romana Tomeše  

Shawshank. Tak zní název nového singlu Romana Tomeše, k němuž ve čtvrtek 19. července představil zbrusu nový taneční videoklip. Kmotrou se stala zpěvačka Lucie Bílá.

Zpěvák a muzikálový herec Roman Tomeš zná Lucii Bílou právě z divadla. Společně spolu vystupují v představení Sestra v akci. “Jsem neskutečně ráda, že mohu tento videoklip pokřtít,” řekla Bílá při křtu, který se uskutečnil 19. července v restauraci Parnas. “Videoklip je skutečně nádherný! Je veselý, je letní, je zamilovaný a je šťastný,” dodala.

Singl Shawshank je pilotní písní z další desky Romana Tomeše. Ta se sice chystá, nicméně ještě není dostatek materiálu. Kdy se fanoušci dočkají nástupce debutu Navěky, je tudíž zatím ve hvězdách. “Druhá deska ale určitě bude,” smál se při křtu zpěvák, který se ve svém novém videoklipu zároveň ujal náročné taneční role. “Moc děkuji choreografce Lindě Rančákové. Chyběl mi tanečník pro klip a ona řekla, že jím budu já. Dala mi důvěru a já jí za to moc děkuji,” dodal zpěvák. 

Autorem hudby a textu k singlu Shawshank je sám Roman Tomeš. O hudební produkci se postaral Ondřej Žatkuliak, o filmovou produkci Radim Věžník. Spolu se zpěvákem ve videu vystupuje už jen tanečnice Kristína Tukan. “Přeji tomu klipu hodně stejně tak nadšených lidí, jako jsem já. A přeji, aby na tom připravovaném cédéčku bylo dalších třeba jedenáct takto skvělých písniček,” popřála na závěr Lucie Bílá. 

Foto: Marian Juskanin 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!