Četné zastoupení tuzemské scény a blues rockoví miláčci. To vše přinesl druhý den Colours

Četné zastoupení tuzemské scény a blues rockoví miláčci. To vše přinesl druhý den Colours

Festival Colours of Ostrava je v plném proudu a tentokrát se obešel bez vydatnějších dešťů. Počasí se na festival v Dolních Vítkovicích konečně začíná usmívat, a s tím jde v ruku v ruce i dobrá nálada. Tu upevnili blues rockeři Kaleo i roztomilá Aurora.

hodnoceno 1x
Líbí? Pošlete to dál...

Pipes and Pints, Colours of Ostrava 2018Pipes and Pints, Colours of Ostrava 2018

Jako první se na hlavním pódiu představil Vojtěch Dyk spolu s B-Side Band, kteří kupodivu přilákali velký počet návštěvníků. V areálu tak bylo již od začátku poměrně dost lidí a další přibývali. Počasí se naštěstí umoudřuje, což je znát i na celkové atmosféře. Milým překvapením druhého dne festivalu byla norská zpěvačka Aurora, která předvedla ještě lepší show než před dvěma lety.

Bohužel kvůli závažným zdravotním důvodům nevystoupila kapela London Grammar, jež měla být hlavním tahounem dne. Avšak tuto pozici dokázala převzít skupina Kaleo, která na sebe strhla nevídanou pozornost. Hned za jimi se tyčili Kensington s tlumočnicí do znakové řeči, Jacob Banks a Mura Masa. Česká kapela Pipes and Pints, Jaroslav Uhlíř či mladá umělkyně Zagami Jericho byli zajímavým zpestřením mezi hlavními koncerty.

Zdroj fotografií: Karolína Grofová

Další náhodné fotky z galerie...

Pipes and Pints, Colours of Ostrava 2018Pipes and Pints, Colours of Ostrava 2018 Kaleo, Colours of Ostrava 2018Kaleo, Colours of Ostrava 2018

|
80%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...