Paulie Garand a Kenny Rough vyráží na turné!

Paulie Garand a Kenny Rough vyráží na turné! 

Po minulém vydařením roce, kdy Paulie vydal své sólo album nesoucí název ,,Nirvana”, odehrál nespočet koncertů v klubech a na festivalech po celé republice. Během vystoupení s klasickým doprovodem Kennyho a Rosecka odehrál koncerty také s živou kapelou, která byla připravena speciálně pro podzimní tour. A co si pro své fanoušky připravil tentokrát?

Rapper Paulie Garand rozhodně není nováčkem na české hudební scéně. Své první album vydal už před více než deseti lety, od roku 2010 patří mezi úspěšného člena vydavatelství Ty Nikdy, a v posledních letech vede vlastní značku Garand Brand s oblečením. 

Informaci o tom, že dvojice Paulie Garand a Kenny Rough chystají další společnou desku, která vyjde již tento rok v prosinci, už pravděpodobně většina fanoušků slyšela. Než se tomu tak stane, vyrazí spolu na podzimní turné, které bude celkem obsahovat dvanáct zastávek nejen v České republice, ale také na Slovensku. Turné nesoucí název “RUNWAY”, je zároveň i jménem jejich songu, který vznikl ve spolupráci s rapperem Egem. Videoklip k songu od jeho prosincové premiéry získal už přes neuvěřitelných 10 milionů zhlédnutí.

 RUNWAY TOUR DATES:

14.9. JIHLAVA Soul Music Club
15.9. PRACHATICE Kandlák
21.9. PARDUBICE Žlutý Pes
27.9. PLZEŇ, Papírna
28.9. BRNO, Melodka
29.9. DĚČÍN, Klub
3.10. PRAHA, Lucerna Music Bar
5.10. ČESKÉ BUDĚJOVICE, Klub K2
12.10. OSTRAVA, Fabric
13.10. TŘEBÍČ, Klub Roxy
19.10. BRATISLAVA - SK, Ixel
26.10. KLADNO, Poldofka 

Více informací o kapele jsou k dispozici na webových stránkách labelu Ty nikdy. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!