SOUTĚŽ: Cítíte vůni orientu? Získejte s námi dvě vstupenky na AsianFest 2018

SOUTĚŽ: Cítíte vůni orientu? Získejte s námi dvě vstupenky na AsianFest 2018 

Autentický program na čtyřech scénách, a to po celé tři dny! AsianFest 2018 představí 350 umělců a možná i nějaký ten ohňostroj. Můžete být u toho! Chcete vědět jak?

Perfektní atmosféra a zážitek ze zemí, jako jsou Čína, Vietnam, Thajsko, Indie, Korea, Japonsko, Filipíny, Indonésie, Malajsie či Srí Lanka. To všechno vás čeká v Praze na AsianFestu 2018! Od 27. do 29. 7. najdete na jednom místě autentické kuchyně, zmenšeniny asijských památek a mnoho dalšího s příchutí východu. Pro odpočinek bude připravená relax zóna v podobě pláže na břehu Vltavy.

A teď to nejlepší! Chcete AsianFest 2018 navštívit zcela zdarma? Máme pro vás 2 volné vstupenky na celý třídenní festival. Stačí jen odpovědět na naši soutěžní otázku a mít trochu štěstí při losování:

Soutěžní otázka: Na jaké ploše se rozkládá areál AsianFestu?

A) méně než 30.000 m²
B) přesně 30.000 m²
C) více než 30.000 m²

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu. Podmínkou účasti v soutěži je také označení To se mi líbí naší stránce. Soutěžit můžete do čtvrtka 26. července. Z komentářů v pravé poledne vylosujeme výherce, který si odnese dvě vstupenky.

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!