Hity legendárních kapel Joy Division a New Order připomene Peter Hook & The Light

Hity legendárních kapel Joy Division a New Order připomene Peter Hook & The Light  

Anglická post punková kapela Joy Division vzbuzovala u svých fanoušků velké emoce. Když spáchal spoluzakladatel, zpěvák a frontman skupiny Ian Curtis sebevraždu, transformovala se do uskupení New Order. Hity obou těchto formací dojede do Prahy a do Brna předvést Peter Hook & The Light.

Kapela Joy Division fungovala sice jen čtyři roky a vydala dvě studiová alba, u fanoušků si však stačila získat velkou oblibu. Peter Hook, bývalý basák Joy Division i New Order, se snaží spolu se svou formací The Light hvězdná léta obou kapel připomínat prostřednictvím show, během níž představí všechny důležité hity, které obě legendární kapely vydaly. 

Peter Hook & The Light dá možnost přenést se do éry kultovních Joy Division v listopadu, a to v Praze a v Brně. Pražský koncert se uskuteční 9. listopadu, kdy se vrátí do Lucerna Music Baru. Brněnská show na Flédě pak proběhne o den později. Setlist budou tvořit především výběrová alba Substance od Joy Division i New Order. Návštěvníci se mohou těšit na hity od Love Will Tear Us Apart až po Blue Monday

Vstupenky na tuto jedinečnou retrospektivní show, s níž se kapela představila v české metropoli již dvakrát, jdou do předprodeje 20. července v 10 hodin. Zájemci je seženou za 590 korun na pokladně Lucerna Music Baru i v internetovém předprodeji. Na místě v den konání koncertu si pak fanoušci připlatí ještě o stokorunu více.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!