Zpěvačka a inovátorka Imogen Heap představí v Praze svou blockchainovou technologii

Zpěvačka a inovátorka Imogen Heap představí v Praze svou blockchainovou technologii 

Víte, co je to blockchainová technologie? V Praze tu svou představí britská zpěvačka a skladatelka Imogen Heap.

V rámci koncertní šňůry Showcase Mycelia a její součásti Creative Passport dorazí do české metropole se svým novým projektem britská hudebnice Imogen Heap. Ta v rámci turné, během něhož navštíví na 40 světových měst, předvede nejen koncertní vystoupení, ale rovněž svou blockchainovou technologii. Celý její rozsáhlý inovátorský projekt má být udržitelnou budoucností pro hudební průmysl. 

Imogen Heap na sebe celosvětově upozornila svými tvořivými díly Hide and Seek a Tiny Human. Nyní ohlásila první světové turné po osmi letech. Jeho ambicí je propojit tvůrce, fanoušky a hudební průmysl v jedinečném a inovativním formátu. Creative Passport využívá teprve vznikající blockchainovou technologii, která je pro každého hudebního tvůrce jedinečná a která jim umožňuje propojovat jejich práci s dalšími spoluautory, ale i fanoušky. A to tou nejpříjemnější a nejtransparentnější cestou.  

“Creative Passport umožní ukládat veškeré informace o jednotlivých skladbách na jednom místě a snadněji sledovat platby za skladby,” vysvětlují organizátoři, “Heap si projekt samofinancuje díky ziskům z muzikálu Harry Potter, na jehož tvorbě se podílela, a příjmům prostřednictvím Etherea, které vydělala prodejem písní za kryptoměny, se kterými začala v roce 2014.” Projekt obsahuje vše - osobní informace, IDs, jedinečnost jednotlivých děl, přímé spojení s obchodními partnery i prvky umožňující rychlé a snadné přímé platby.  

Do Prahy dorazí čtyřicetiletá zpěvačka a technologická inovátorka, která se může těšit z několika hudebních ocenění, 5. října, kdy vystoupí ve Velkém sále pražské Lucerny. Spolu s Imogen Heap dorazí do české metropole i formace Frou Frou, která až do této doby živě nikdy nevystupovala, avšak má na svém kontě velmi dobře přijaté album. Vstupenky jsou v prodeji v několika cenových kategoriích. Za lístek na stání zaplatíte 590 korun, za ty na sezení od 790 do 1 290 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!