Public Service Broadcasting zakončí své doposud nejúspěšnější období podzimním turné. Zahrají i v Praze

Public Service Broadcasting zakončí své doposud nejúspěšnější období podzimním turné. Zahrají i v Praze  

Britská kapela Public Service Broadcasting se po roce vrátí opět do české metropole. Fanoušci se jí dočkají 16. listopadu ve Futurum Music Baru.

Skupina Public Service Broadcasting se na místo činu vrátí v rámci evropského turné, které má být pomyslným vyvrcholením jejího doposud nejúspěšnějšího období. To nastalo po vydání úspěšného alba Every Valley z počátku příštího roku. Podzimní koncertní šňůra čítá celkem 21 zastávek, v rámci nichž vystoupí ve 12 zemích. Kapela turné vykopne opravdu stylově - koncertem v prestižní londýnské Royal Albert Hall, kterou dokázala vyprodat během několika hodin.  

“Jsme opravdu rádi, že dostaneme šanci vrátit se do Evropy, abychom celou jízdu týkající se Every Valley dokončili,” těší se frontman kapely J. Willgoose, Esq., “návrat do míst jako Amsterdam, Praha, Madrid a Stockholm a přidání nových měst, jako je Lipsko, Stuttgart a Malmö, děkají z našeho turné vzrušující cestu - opravdu se moc těšíme.” Fanoušci se tak opět mohou těšit na svébytnou hudbu kombinující kytary, banjo, bubny či piáno s elektronickými nástroji. 

Do České republiky se Public Service Broadcasting vrátí 16. listopadu, kdy vystoupí v pražském Futurum Music Baru. Vstupenky jsou v prodeji v internetovém předprodeji za 360 korun. Na místě pak cena jednoho lístku vyšplhá na 450 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!