Kodaline oznámili náhradní termín českého koncertu a představili nový videoklip

Kodaline oznámili náhradní termín českého koncertu a představili nový videoklip 

Minulý rok musela irská kapela Kodaline zrušit český koncert, jenž byl naplánovaný na listopad. Poté, co odehrála své vystoupení na letošním Aerodrome festivalu v Panenském Týnci, konečně oznámila náhradní termín.

Kapela Kodaline v současné době intenzivně pracuje na své třetí studiové nahrávce. Právě ta byla také důvodem, proč minulý rok přeložila celé své evropské turné. “Tvrdě na třetím albu pracujeme a nemůžeme být pyšnější na to, co jsme zatím vytvořili. Moc vám děkujeme za podporu, které se nám od vás celá léta dostává,” vzkazovala kapela na podzim svým příznivcům, “víme, že máme nejlepší fanoušky na světě a chceme vám nabídnout opravdu to nejlepší. Už se nemůžeme dočkat, až vám nové nahrávky zahrajeme.” 

Skupina dříve známá pod názvem 21 Demands byla za své předchozí studiové počiny In A Perfect World a Coming Up For Air nominována na ceny MTV i BBC. I hitů z těchto dvou nahrávek se dočkají návštěvníci pražského koncertu. Kapela totiž konečně oznámila náhradní termín! Do české metropole zavítá 16. října, kdy vystoupí v Lucerna Music Baru, na místě, kde zahrála již v roce 2016. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 590 korun. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti. 

Historie Kodaline sahá do roku 2005, až od roku 2011 však vystupuje pod svým současným názvem. O rok později vydali své debutové The Kodaline EP. Nyní připravují třetí studiovou nahrávku Politics of Living, z níž už fanouškům představili několik ukázek. V pondělí 9. července zveřejnila oficiální video k nahrávce Shed a Tear

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!