Kapela Reef vydala po 18 letech nové album. Doveze ho i do Prahy

Kapela Reef vydala po 18 letech nové album. Doveze ho i do Prahy  

Po dlouhých 18 letech vydala tento rok anglická kapela Reef novou studiovou desku Revelation, kterou dojede představit rovněž českým fanouškům.

Alternativně rocková kapela Reef nedávno dokončila turné Britrock Must Be Destroyed, jehož vrcholem se stal koncert v legendárním londýnském Hammersmith Apollo. Nyní ji čeká několik vystoupení na prestižních světových hudebních festivalech, po kterých vyjede na turné po Austrálii a Japonsku. A na podzim se ji dočká také Praha! 

Revitalizovaní rockeři se totiž rozhodli potěšit koncertem i své české fanoušky. Ti se jich dočkají 15. října, kdy vystoupí v Lucerna Music Baru. Spolu s nimi zahraje jako předskokan britská indie rocková formace Broken Witt Rebels. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 490 korun. Na místě si v den konání koncertu zájemci připlatí ještě o stokorunu více. 

Do české metropole s sebou Reef dovezou novou desku Revelation. První singl z ní nese název My Sweet Love a zahostovala si na ní i americká zpěvačka, kytaristka a držitelka několika Grammy Sheryl Crow. Druhý titulní singl Revelation je pak pořádnou rocknrollovou peckou. Recenze na zbrusu nahrávku jsou nadšené. O tom, jestli jsou nové písně skutečně tak dobré, se mohou zájemci již brzy přesvědčit na koncertu v Lucerna Music Baru.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!