Po Metronome festivalu se Superorganism vrátí do Prahy se samostatným koncertem

Po Metronome festivalu se Superorganism vrátí do Prahy se samostatným koncertem  

Národnostně rozmanitá indie popová formace Superorganism, která jen před pár týdny vystoupila na pražském festivalu Metronome, se jen po několika měsících vrátí zpět do české metropole. Tentokrát pro své fanoušky chystá svůj samostatný koncert.

Kapelu Superorganism tvoří hudebníci z Británie, Austrálie, Nového Zélandu, Japonska a z Koree. Momentálně bydlí většina tohoto rozmanitého souboru pod jednou střechou ve východním Londýně. Svou debutovou desku vydali v březnu tohoto roku a hned v létě je čekají festivaly, jako jsou Primavera Sound, Melt! nebo Lollapalooza. I v českých rádiích pak bodují se svým singlem Everybody Wants To Be Famous

Hned po vystoupení na festivalu Metronome kapela oznámila svým fanouškům, že se brzy vrátí. Tentokrát na ně čeká pódium Futurum Music Baru, a to 12. listopadu. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 390 korun. Na místě si pak zájemci připlatí ještě o stokorunu více. 

A kam vůbec sahají počátky této na první pohled neobvyklé sestavy? Poprvé na sebe Superorganism upozornili na začátku loňského roku, kdy představili singl Something For Your M.I.N.D. plný svébytného 'idiosynkratického technikolorového popu'. Písnička se stala internetovou senzací, podobného úspěchu se dočkali i písně It’s All Good a Nobody Cares. Od té doby už vyprodává kapela sály po celém světě.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!