Il Divo vydávají novou desku a chystají se na pražský koncert

Il Divo vydávají novou desku a chystají se na pražský koncert  

Il Divo, mezinárodní pop-operní kvartet, vydává na počátku srpna svou novou, v pořadí již sedmou studiovou nahrávku. Tu vyjede představit na turné, v rámci něhož se zastaví také v České republice.

Deska s názvem Timeless vychází 10. srpna. Její hlavní singl si však stihl na Youtube připsat již přes 400 tisíc zhlédnutí. Jedná se o skladbu Hola, španělský remake slavného hitu zpěvačky Adele Hello. I zbytek alba bude složen z klasických mixů oblíbených popových písní a tradičních standardů nahrávaných ve čtyřech různých jazycích. 

Chybět nebudou předělávky songů All of Me, Angels, Love Me Tender či What A Wonderful World. “Vybrali jsme skladby, které mají nadčasovou kvalitu. Mnoho z nich bylo součástí klasických filmů,” říká španělský barytonista Carlos Marín. Americký tenor David Miller dodává: “Timeless je poctou nesmrtelnosti hudby.”  

Il Divo jsou skutečně neobvyklou formací. Dohromady ji dal v roce 2003 britský producent a hledač talentů Simon Cowell. Skupinu tvoří již zmiňovaní Carlos Marín a David Miller. Ty ještě doplňuje švýcarský tenor Urs Bühler a francouzský popový zpěvák Sébastien Izambard. Během své kariéry dokázali prodat přes 30 milionů desek. V roce 2006 označila Guinessova kniha rekordů Il Divo za nejúspěšnější kapelu svého žánru v celé hudební historii.  

Novou nahrávku vyjede formace Il Divo představit na turné, během něhož dorazí také do České republiky. Vystoupí zde 12. září v Kongresovém centrum. Bude to jejich čtvrtý koncert Praze. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!