Hvězda hudebního světa Andrea Bocelli vystoupí na podzim příštího roku v pražské O2 Areně

Hvězda hudebního světa Andrea Bocelli vystoupí na podzim příštího roku v pražské O2 Areně 

Nejúspěšnější interpret klasické hudby Andrea Bocelli zavítá 30. listopadu 2019 do pražské O2 Areny, představí zde i skladby z nového alba Sì, které právě vychází.

Andrea Bocelli vydává po čtrnácti letech novou desku. Ta je tvořena novým materiálem, oslavuje lásku, rodinu, víru a naději. Desku Bocelli nahrával ve svém domě v Itálii za asistence legendárního producenta Boba Ezrina, který v minulosti spolupracoval s kapelou Pink Floyd nebo Lou Reedem.

„Sì je album o srdci a duši, pozitivitě a rodině, melodii a kouzlu. V dnešní době říkáme až příliš často ne. Ale ano je slovem, které říkáme při první puse, když s někým souhlasíme, když chceme někoho potěšit. Ano (Sì) je vyjádřením pozitivity, síly a emocí,“ vysvětluje Bocelli název nového alba.

První singl If Only vyšel 15. června ve třech jazycích a jeho anglická verze na YouTube získala téměř 300 tisíc zhlédnutí. Na singlu se autorsky podíleli Francesco Sartori a Lucio Quarantotto, kteří mají na svědomí Bocelliho největší hit Con Te Partirò, který byl vydán před dvaceti lety a stal se jedním z nejprodávanějších singlů vůbec.

„Chtěl jsem se vrátit ke vzpomínkám, kdy jsem byl mladý muž, který hrál v baru na klavír. Od té doby jsem vydal spoustu alb, nazpíval jsem mnoho coverů a absolvoval jsem bezpočet vystoupení. Řekl jsem si, že nadešel čas vložit veškeré úsilí do vytvoření zbrusu nových písní,“ přibližuje vznik desky jeden z nejpopulárnějších současných interpretů klasiceké hudby.

Andrea Bocelli se podílel na řadě zajímavých projektů. Má za sebou vystoupení v nejvýznamnějších koncertních halách a operních sálech, na kontě má přes 80 milionů prodaných nahrávek, Golden Globe, sedm BRIT Awards a hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. Spolupracoval s Edem Sheeranem, Arianou Grande, Jennifer Lopez, Tony Bennettem nebo Céline Dion.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!