4 tipy, kam v létě za festivaly v Brně

4 tipy, kam v létě za festivaly v Brně 

Festivalů, které jsou téměř symboly léta, je v Brně hned několik. Přinášíme vám ty nejzajímavější, které byste v Brně měli navštívit, pokud v tomto městě budete v červenci.

Bohemia Jazz Fest

Dva dny rozezní náměstí Svobody v Brně jazzový festival, na který se sjedou hudebníci tohoto žánru z Česka, Ameriky a Vídně. Tento festival vznikl roku 2005 a jeho záměrem je zpopularizovat jazz.

Více o festivalu zjistíte zde.

ProArt Festival 2018 Brno

Jedná se o patnáctý ročník tohoto festivalu a je zaměřený pro všechny lidi, kteří milují umění. Pro účastníky je nachystána spousta workshopů, které jsou zaměřeny na herectví, tanec, zpěv, tvůrčí psaní nebo fotografování s těmi nejlepšími v oboru. Na konci každé dílny se můžete těšit na ukázku, co během několika dnů intenzivního kurzu účastníci zvládli.

Více o festivalu zjistíte zde.

Vaňkovka Fest – Brno

Vaňkovka Fest je multižánrový festival, který probíhá od konce června do konce července. Hudební a divadelní program je mezi Galerií Vaňkovka a Fait Gallery. Zacvičit si můžete jít do improvizované tělocvičny ve Fait Gallery. Tento rok si Vaňkovka připravila společně s brněnským Spirit barem chill out zónu, kde můžete relaxovat.

Více o festivalu zjistíte zde.

Rockové Chrlení 2018

Letos proběhne již 11. ročník jednodenního rock-metalového festivalu Rockové Chrlení. V Areálu tenisových kurtů v Brně-Chrlicích na vás bude jako vždy čekat vynikající atmosféra, skvělá hudba, klobásy velikosti XL, ženy slovanských tvarů a spousty dalšího.

Více o festivalu zjistíte zde.

Foto: Brněnská Drbna

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!