Do Prahy se chystá král elektrického blues Buddy Guy. Představí nové album

Do Prahy se chystá král elektrického blues Buddy Guy. Představí nové album  

Bluesový kytarista a zpěvák Buddy Guy nedávno potěšil své fanoušky zbrusu novou nahrávkou The Blues Is Alive And Well. Novinku dorazí představit rovněž českému publiky, a to 8. listopadu, kdy vystoupí ve Velkém sále pražské Lucerny.

Na novém album Buddyho Guye se fanoušci dočkají rovněž několika zajímavých hostů. Mezi nimi nechybí kytaristé Jeff Beck a Keith Richards či Mick Jagger s foukací harmonikou. Přispěl rovněž teprve sedmadvacetiletý britský zpěvák a držitel Brit Award James Bay. O kvalitě nahrávky svědčí i velmi kladné ohlasy v médiích. “Ani když všichni hosté spojí svoje hvězdné síly, nevyjdou ze stínu před čistou syrovou energií, kterou Guy vkládá do každé nahrávky,” napsal magazín Blues Blast.  

Buddy Guy ihned po vydání nové nahrávky ukázal, že to s názvem alba The Blues Is Alive Well myslí skutečně vážně. Již den před jeho vydáním vyjel totiž na rozsáhlé turné sloužící k jeho podpoře. Od června do října má v plánu se svým The Damn Right Blues Bandem objet zhruba padesát koncertů ve Spojených státech. V listopadu se pak společně přesunou do Evropy, kde odehrají pouhých pět koncertů. 

Mezi pěticí evropských koncertů nebude naštěstí chybět ani pražské vystoupení, které se uskuteční 8. listopadu ve Velkém sále pražské Lucerny. Kromě České republiky navštíví rovněž Monako, Dánsko a Francii. Vstupenky jsou v prodeji v cenovém rozmezí od 2 490 o 5 490 korun na sezení. Za lístky na stání si zájemci zaplatí 1 490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!