Peha obnovuje svou činnost. Knechtovou nahradí finalistka ze SuperStar

Peha obnovuje svou činnost. Knechtovou nahradí finalistka ze SuperStar  

Spomal, Diabol či Za tebou - to jsou hity slovenské hudební skupiny Peha, v jejíž čele stála zpěvačka Katarína Knechtová. Téměř deset let o sobě nedala kapela vědět, to se má ale nyní změnit. Peha chce opět koncertovat i natáčet. Roli frontmanky po Knechtové přebere Karmen Pál-Baláž.

Peha se tudíž vrací zpět na scénu, vůbec poprvé po dlouhé pauze se kapely dočkají návštěvníci festivalu Morava Music Fest, kde zahraje 28. července. “Comeback Pehy byl zcela neplánovaný,” říká současný manažer skupiny Petr Tureček, který se nedávno setkal s bubeníkem Martinem Migašem, “úplně náhodou jsme naťukli i obnovení kapely, ale nic konkrétního.” 

Když se pak Tureček díval na casting televizní soutěže Superstar, všiml si tam nenápadné brunetky s výrazným hlasem. “A v tu chvíli to všechno do sebe zaklaplo. Když jsem ji slyšel, hned mi bylo jasné, že její barva hlasu by byla pro Pehu to pravé,” vysvětluje, “nakonec slovo dalo slovo a teď můžeme po několika společných zkouškách s radostí oznámit, že Pehu obnovujeme.” 

A co na své nové angažmá říká Karmen Pál-Baláž, která na sebe upozornila právě díky soutěži SuperStar, v níž skončila na třetím místě a kde jí hodnotila mimo jiné i Katarína Knechtová? “Je to pro mě velká čest s Pehou zpívat. Vždycky jsem je měla ráda a navíc hrají stejnou muziku, jakou poslouchám,” říká mladá hudebnice. “Kromě toho, že je Karmen skvělá hudebnice, má i pihatý úsměv. A to všechno zpečetilo naše rozhodnutí,” dodává Martin Migaš.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!