Hvězda latino popu Ricky Martin dorazí poprvé do Prahy

Hvězda latino popu Ricky Martin dorazí poprvé do Prahy 

Jeho hity bořily hitparády po celém světě, nyní se autor písně Livin La Vida Loca objeví i v české metropoli. Několikanásobný držitel ceny Grammy vystoupí 9. září 2018 v pražské O2 areně.

Ricky Martin do Prahy zavítá v rámci svého letošního turné a slibuje přivézt vyšperkovanou show, které budou dominovat zpěvákovy největší hity. Zazní tak například La Bomba, Tal Vez, La Copa de La Vida nebo proslavená Livin La Vida Loca. Diváci nepřijdou ani o novější umělcovu tvorbu, do které patří i písně Vente Pa' Ca či Fiebre. V největší tuzemské hale tak fanoušci zažijí "to nejlepší z Rickyho".

Ricky Martin se narodil v roce 1971 v portorickém San Juanu a do dnešního dne stihl vydat celkem deset studiových alb, se kterými sklízí úspěch u fanoušků latinského popu i u kritiků. Jeho poslední albu z roku 2015 - A Quien Quiera Escuchar - získalo rovnou cenu Grammy za nejlepší album latinského popu.

První Grammy přitom zpěvák obdržel před téměř dvaceti lety, v roce 1999, za desku Vuelve. Ve stejném roce pak vydal první album v angličtině s názvem Ricky Martin, které obsahuje například duet s Madonnou nebo švédskou zpěvačkou Mejou. Kromě deseti úspěšných alb má Ricky Martin na kontě tři ceny Latin Grammy Award a zhruba 85 milionů prodaných nosičů.

Čeští fanoušci se letos poprvé dočkají tuzemského koncertu Rickyho Martina. První muž latino popu v pražské O2 areně vystoupí 9. září.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!