SOUTĚŽ: Chcete se v létě zdarma osvěžit v Aquapalace Praha? Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ: Chcete se v létě zdarma osvěžit v Aquapalace Praha? Zasoutěžte si s námi o vstupenky! 

Se začátkem letních prázdnin tu pro vás máme soutěž. Tentokrát o vstupenky do Aquapalace Praha, kde se můžete projet na 8 různých tobogánech nebo si užít vlnobití jako u moře.

Největší aquapark ve střední Evropě, Aquapalace Praha v Čestlicích, zahrnuje kromě rozsáhlého Vodního světa s tobogány, jejichž celková délka činí 860 metrů, také Saunový svět, který tvoří čtrnáct druhů saun včetně finské, římské nebo venkovní. Kromě toho můžete v Aquapalace navštívit SPA & Wellness Centrum, kde lze zajít na masáž nebo obličejovou proceduru. Nechybí zde ani Fitness centrum

Vy můžete nyní Vodní svět a Saunový svět v Aquapalace Praha navštívit na dvě hodiny zcela zdarma. Máme pro vás totiž 4 volné vstupenky. Stačí jen odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že vás vylosujeme.

Soutěžní otázka: Jaká je celková délka všech tobogánů v Aquapalace Praha?

A) 820 metrů

B) 833 metrů

C) 860 metrů

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu. Podmínkou účasti v soutěže je také označení To se mi líbí naší stránce. Soutěžit můžete do neděle 15. července. Z komentářů vylosujeme dva výherce, kteří si odnesou po dvou vstupenkách.

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!