Aerodrome v obrazech: Metal, hardcore, hip hop i electro pop. Aerodrome se návštěvníkům představuje v nové podobě

Aerodrome v obrazech: Metal, hardcore, hip hop i electro pop. Aerodrome se návštěvníkům představuje v nové podobě

Do Panenského Týnce ve čtvrtek 28. června kromě mraků a neutuchajícího deště dorazily rovněž hvězdy světové hudební scény. Startoval totiž Aerodrome Festival. Letos daleko větší, žánrově pestřejší a delší než v minulých letech.

hodnoceno 2x
Líbí? Pošlete to dál...

Wiz KhalifaWiz Khalifa

A jaký byl první festivalový den? Ještě za deště pro první příchozí nadšence zpívala hudebnice Celeste Buckingham, energetičtí Crossfaith, metalácí z Thy Art Is Murder, šílenec Tommy Cash, americká formace Underøath, trio PVRIS i Glass Animals sršící neskutečně pozitivní energií. To už se nebe začalo vyjasňovat a návštěvníci sundavali pláštěnky. 

Všeobecnou radost z toho, že konečně přestalo pršet, pak na konci dne ještě posílily první festivaloví headlineři. Mezi nimi nechyběla zpěvačka MØ, kapela Bullet For My Valentine, rapper Wiz Khalifa, a především pak partička Parkway Drive, která nenechala nikoho na pochybách o tom, komu čtvrteční večer skutečně patřil. 

Páteční den hlásí lepší počasí a další dávku hvězdných jmen. Mezi nimi i zpěvačku Lanu De Rey, která patří k vůbec nejočekávanější vystoupení české festivalové sezóně. O všem vás budeme informovat tady i na našich sociálních sítích. 

Další náhodné fotky z galerie...

MiraiParkway Drive Parkway Drive Parkway Drive


Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...