Prago Union vystoupí v žižkovském Paláci Akropolis s kapelou v zádech

Prago Union vystoupí v žižkovském Paláci Akropolis s kapelou v zádech 

Po vydařeném turné kapely Chaozz se básník Kato vrací zpět se svým projektem Prago Union. Spolu s rapperem Douny a hiphop soulovým kvartetem The High Corporation vystoupí v Paláci Akropolis.

Rapový projekt Prago Union brázdí pódia již od roku 2002. Dvojice Kato a Dj Maro je na české hudební scéně už tak provařená, že se nemusí zdlouhavě představovat. Jejich poslední počin Smrt Žije (2016) se několik týdnů pyšnil nálepkou nejprodávanější album, což dokazuje neutuchající popularitu u domácích fanoušků.

Rapper Kato se po úspěšném turné s legendární kapelou Chaozz, které skončilo ani ne před měsícem, navrací na koncertní pódia s Prago Union. Ve čtvrtek 28. června budou mít za zády živou kapelu, která je složená z profesionálních hudebníků. Jádro tvoří kapelník a baskytarista Ondřej Hauser, kytarista Antonín Dlapa, bubeník Oliver Lipenský, beatboxer Jen Hovorka a Dj Ramel.

Spolu s Prago Union vystoupí v Paláci Akropolis také mladá naděje české rapové scény, rapper Douny, který se zviditelnil díky singlu Zvedák z alba Dounyho Syndrom (2015) a nejnovějším singlem Piráti na vlnách v produkci DJ Fatte. Fanoušci se mohou těšit také na československý hip-hop soulový kvartet The High Corporation.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Akropolis nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!