SOUTĚŽ: Chcete zdarma navštívit výstavu Praha 1848 – 1918? Zasoutěžte si s námi o lístky!

SOUTĚŽ: Chcete zdarma navštívit výstavu Praha 1848 – 1918? Zasoutěžte si s námi o lístky! 

Muzeum hlavního města Prahy na výstavě Praha 1848 – 1918 představuje významné okamžiky v dějinách Prahy během sedmi dekád. Vy tuto výstavu můžete navštívit zdarma, pokud budete mít štěstí a vyhrajete vstupenky v naší soutěži.

Proměny hlavního města od dob revoluce 1848 po vyhlášení samostatného československého státu – to je téma aktuální výstavy v hlavní budově Muzea hlavního města Prahy na Florenci. Praha během sedmi desetiletí prošla výraznou modernizací, obklopily ji předměstí, vyrostla v ní řada dopravních staveb a významných veřejných budov.

Nyní výstavu můžete navštívit zcela zdarma. Máme pro vás totiž 8 volných vstupenek. Stačí jen odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že vás vylosujeme.

Soutěžní otázka: V kterém měsíci probíhaly pouliční boje na barikádách v revolučním roce 1848?

A) v říjnu

B) v červnu

C) v únoru

Nápovědu naleznete zde. Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem na našem profilu na Facebooku do neděle 8. července. Z komentářů vylosujeme čtyři výherce, kteří si odnesou po dvou vstupenkách.

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Muzeum města Prahy

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!