Festival Okoř slaví osmnácté narozeniny

Festival Okoř slaví osmnácté narozeniny 

Legendární Festival Okoř oslaví osmnácté narozeniny. Areál se otevře jako již tradičně v sobotu 25. srpna v pravé poledne, první koncert odehraje skupina TH!S.

Letošní ročník Festivalu Okoř uvede nejlepší české kapely a zpěváky. Vystoupí zde například Chinaski, Tomáš Klus, Anna K, Xindl X nebo Mirai.  

Skupina Chinaski se na Okoř vrací po třech letech, na festival jezdí snad ze všech hudebních formací nejčastěji, letos zde vystoupí už po deváté. Na Okoř zavítají i přesto, že měli náročné jaro, kdy jeli turné Není nám do pláče v úplně novém složení, z původní sestavy zůstal Michal Malátný a František Táborský, Okoři představí nové členy: Lukáše Pavlíka hrajícího na bicí, Tomiho Okrese baskytaristu a Jana Steinsdörfera klávesistu.

Na festival přijede také Michal Hrůza, ten se v roce 2006 se vydal na sólovou dráhu a založil Kapelu Hrůzy, se kterou od té doby vydal již čtyři studiová alba. „Okoř je krásné místo plné skvělých lidí a hrát tam je vždycky zážitek, prozradil zpěvák o svém vztahu k festivalu.

„Hana Petřinová, Jiří Macháček a Anna K. vždycky dobře naladění lidé a kocovina,“ to se vybaví Tomáši Klusovi, když se řekne Festival Okoř. Na Festival Okoř se vrací jako většina vystupujících již po několikáté, konkrétně už po sedmé. Po prvé to pro Tomáše na Okoři bylo v roce 2008. Jako jediný zde vystupující interpret drží privilegium, kdy hrál na pěti po sobě jdoucích ročnících Festivalu.

Vstupenky jsou už nyní v předprodejních sítích Ticketportal a Nejlevnější vstupenka za 590 Kč. I když je vždy k prodeji pár vstupenek na místě, včasnou koupi lze jen doporučit. Festival byl několik ročníků za sebou úplně vyprodán.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!