Rapmetaloví Powerflo odehráli svůj první koncert v Praze

Rapmetaloví Powerflo odehráli svůj první koncert v Praze70%

Kapela s hvězdnou sestavou se v rámci evropského turné zastavila v pražském klubu Futurum, kde představila svou debutovou eponymní desku.

Formace Powerflo se dala dohromady teprve před rokem a už má na kontě své první eponymní album a EP s pomyslným názvem Bring That Shit Back, které vydali na začátku června tohoto roku. Již od zveřejnění první písničky kapela sklízí úspěch a uznání. A ještě aby ne, když se v podstatě jedná o superkapelu s hvězdným obsazením. Dohromady se totiž dali rapper Senen Reyes aka Sen Dog z legendárních Cypress Hill, kytarista a zpěvák Billy Graziadei Biohazard, kytarista a zpěvák Rogelio Roy Lozano z hardcore-punkových Downset, basista Christian Olde Wolbers z Fear Factory a bubeník Fernando Schaefer.

V rámci evropského turné se pánové z Powerflo samozřejmě nezapomněli stavit ani v Praze, kde 18. června ve Futuru odehráli svůj první koncert u nás. Ten zahájili dvě české kapely, Brando's Eyes a City Lights. Jelikož se začínalo již v půl osmé, sál se zatím plnil. Avšak i přes malý počet návštěvníků se první kapele Brando's Eyes celkem dařilo. A dalo by se říci, že měla větší úspěch než druhá kapela City Lights. Té ani nepomohlo, když zpěvák seskočil z pódia a zpíval přímo před fanoušky.

Po skončení druhého supportu se fanoušci najednou přihrnuli k pódiu, aby si zabrali přední místa. Během půlhodinové pauzy se sál postupně začal plnit, avšak prostory Futura stále působily jaksi prázdně. Což je vyloženě škoda, jelikož si členové Powerflo pro své fanoušky přichystali epický nástup s pětiminutovou předehrou, během které celé publikum v podstatě bez ustání přivolávalo kapelu na pódium.

Rapmetalovou smršť odstartoval singl Resistance a již od prvních tónů začínali fanoušci pogovat. V průběhu koncertu se pár nadšenců pokoušelo vylézt na stage a pozdravit se s členy kapely. Ochranka však ihned zakročila, za což byli samotní členové kapely rádi. Zajímavostí pražského koncertu byla i minimální účast něžného pohlaví, kdy se místo na ženských toaletách tvořila fronta na pánských. Převaha mužů tak byla značná. Přesto však se našlo pár žen, které byly úplně vepředu.

Powerflo si nakonec střihli ani ne hodinový set a večer tak byl ve znamení krátkých setů, avšak s hromadou energie. Snad největší ohlas měla písnička Where I Stay. Škoda jen, že zvučení ve Futuru nebylo moc kvalitní a nejvíce se to odrazilo na vystoupení Powerflo.

Zdroj fotografie: oficiální facebook Powerflo

Názor informuji.cz: 70%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!