Powerflo přivezou do Prahy svou první desku

Powerflo přivezou do Prahy svou první desku 

Členové kapel Cypress Hill, Fear Factory, Biohazard a Downset spojili síly, aby vytvořili formaci, o které se mnohým jen zdálo. Nazvali ji Powerflo. Svůj první počin představí v pražském klubu Futurum.

Rapmetalová skupina s téměř hvězdným obsazením se dala dohromady teprve před rokem. A nijak zvlášť nezahálela, a ještě v ten samý rok vypadala debutové eponymní album Powerflo u vydavatelství New Damage Records. Jejich první singl Resistance sklidil nevídaný úspěch.

V čele stanul nemálo známý Sen Dog z legendárních Cypress Hill. Tým dále tvoří sólový kytarista a zpěvák Rogelio Roy LozanoDownset, zpěvák a kytarista Billy Graziadei Biohazard, basista Christian Olde Wolbers z Fear Factory a v neposlední řadě bubeník Fernando Schaefer.

Americká pětice, nazývaná mimo jiné jako superkapela, ve svém stylu odráží vlivy kapel, jako je Iron Maiden, Black Sabbath a samozřejmě samotných Cypress Hill. Díky již započatému evropskému turné se Powerflo představí 18. května v pražském klubu Futurum pod taktovkou Rock for People Concerts. Jako support se představí čeští City Lights. Vstupenky jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji.

Zdroj fotografie: oficiální facebook Powerflo

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!