Objev newyorské elektropopové scény míří do Prahy! Negative Gemini doveze hity z nového EP

Objev newyorské elektropopové scény míří do Prahy! Negative Gemini doveze hity z nového EP  

Žánr elektropopu je rok od roku populárnějším. Spolu s jeho rostoucí oblibou narůstá také počet interpretů, kteří si ho vzali za své. Mezi nimi je i americká zpěvačka a producentka Lindsey French, která si však nechává říkat Negative Gemini.

Negative Gemini se do Brooklynu přestěhovala z Virginie a od té doby začala budovat svou hudební kariéru. Sama si zprodukovala i vydala debutové album Body Work, na němž zkombinovala pop s temnými tanečními beaty. Už tato prvotina dokázala na americké hudební scéně dostatečně zaujmou a přinesla jí přirovnávání třeba k Hope Sandoval či Gwen Stefani. 

V současné době je Negative Gemini známou postavou newyorské elektronické scény. Své nadčasové a snadno zapamatovatelné písně, které kombinují pop s jinými hudebními žánry, nedávno zkompletovala na novém EP Bad Baby. Songy na něj tvořila hudebnice v průběhu dvou let a přináší v nich příběh svého života jako na houpačce. Singl You Weren’t There Anymore se umístil v čele online žebříčku Hype Machine. A chválou nešetřili ani redaktoři Pitchforku či magazínu SPIN. 

Po svém prvním severoamerickém turné vyrazí Negative Gemini potěšit rovněž evropské fanoušky. Během této koncertní šňůry dorazí také do české metropole, kde vystoupí 5. října v Café V lese. Vstupenky jsou k zakoupení v online předprodeji za 250 korun. Na místě se pak jejich cena vyšplhá na 300 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Café V lese nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!