Design i hudba: MINT market oživí Karlovo náměstí

Design i hudba: MINT market oživí Karlovo náměstí 

Desítky návrhářů a designerů zaplní Karlovo náměstí v pátek a sobotu 8. a 9. června. MINT: Prague Fashion Market láká nejen jejich módní výrobky, šperky, kosmetiku, ale i workshopy a hudební vystoupení v rámci pouličního festivalu Praha žije hudbou.

MINT: Prague Fashion Market již po dvacáté druhé přivítá návštěvníky se zálibou v dobré hudbě, designových doplňků a módě. Pódium bude oba dva dny patřit pouličnímu hudebnímu festivalu Praha žije hudbou

V pátek vystoupí crossover-funková skupina Megaphone, indie folková dvojka Teepee a rockoví Houpací koně. V hlavním čase zahrají indie popoví Lake Malawi a zpěvák Jakub Ondra.

V sobotu vystoupí indie-alternativní The Valentines, rockový Smrtislav, indie-rock'n'roll Vees, alternativní kapela Kalle a irská multiinstrumentalistka ROE.

Návštěvníci se mohou těšit také na workshopy a piknikovaní, deku si dokonce mohou zapůjčit přímo na místě. Pro ty nejmenší budou připraveny výtvarné dílničky a dětská představení, to páteční povypráví o Červené Karkulce, v sobotu zas o Pověstech českých.

Trhy nezávislé módy, šperků a designu pod značkou MINT market zastřešují převážně české návrháře a designéry, kteří vyrábějí své zboží s ohledem na jeho původ, uhlíkovou stopu, originalitu, kvalitu, péči a lásku věnovanou výrobě. Jsou alternativou k běžné nabídce nákupních center, která je z velké části produkována v Asii, dopravovaná na velké vzdálenosti, za využití nedostatečně oceňované lidské práce a s velkou ekologickou zátěží pro planetu.

Doprovodný program:

  • Pátek 15.00 Divadlo Pruhované panenky - O Červené Karkulce
  • Sobota 11.00 Workshop se značkou Anglické knížky a DoubleBubble
  • Sobota 14.00 Divadlo Toymachine - Pověsti české
  • Sobota celý den: Workshop s Annabelle Minerals (nutné se přihlásit)
  • Pátek i sobota: Workshop s Loono - tým mladých lékařů a studentů vám ukáže, jak je prevence důležitá a vyvrátí nejrůznější mýty o zdraví a lidském těle.
  • Pátek i sobota: Workshop s Tamjdem - výroba placek a odznáčků

Foto: MINT Design market

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Karlovo náměstí nabízí i další akce

Místo konání: Karlovo náměstí

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!