Slavné country a popové hity v a cappella verzi? Do Prahy dorazí kapela Home Free

Slavné country a popové hity v a cappella verzi? Do Prahy dorazí kapela Home Free  

Kolekci nové hudby, nových vtipů a nové produkce přijede do české metropole představit vokální senzace country music Home Free z Nashville. Do pražského Futurum Music Baru dorazí s nejnovějším albem Timeless.

Home Free jsou a cappella formací, která je složena z pěti vokalistů - Austina Browna, Roba Lundquista, Adama Ruppa, Tima Fousta a Adama Chance. Svými výjimečným podáním country muziky se proslavili po celém světě. Na YouTube se pyšní 225 miliony zhlédnutími, jejich koncerty si od roku 2013 užilo více než 300 tisíc fanoušků. Nyní dorazí se svou show, v níž sice chybí nástroje, ale na druhou stranu překypuje humorem, také do České republiky. 

I české publikum se tak dočká třeba svérázného podání hitu od Marena Morrise My Church, popové písně Try Everything od Shakiry či calypso verze songu Johnnyho Cashe Ring Of Fire. Kapela má na svém kontě v současné době již devět studiových alb. Poslední s názvem Timeless vydala v září minulého roku, tedy celých deset let od debutové prvotiny From the Top

Vokální senzace country music dorazí do České republiky i s čerstvým albem 8. září, kdy vystoupí v pražském Futurum Music Baru. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 330 korun. K zakoupení jsou i speciální VIP balíčky. Na místě v den konání se cena klasického lístku vyšplhá na 390 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!