Country plným proudem. Blíží se další ročník tradičních Fontán

Country plným proudem. Blíží se další ročník tradičních Fontán 

Country Radio zve své posluchače na další koncerty v rámci festivalu Country Fontána 2018. Svátek tradičního amerického žánru v Praze, Brně nebo Ostravě láká na Věru Martinovou, Žalmana nebo Kamelot.

Slyšíte struny kytar a táhlý zvuk harmoniky? Pomyslný vlak s názvem Country Fontána se blíží. Stejně jako každý rok představuje špičky žánru v Česku na největším country podniku v roce. Oblíbené interprety publikum uslyší celkem ve třech městech v následujícím měsíci.

Svou tour začnou hudebníci v organizaci Country Radia v Praze na Štvanici už tuto středu 6.6. V 15 hodin se otevře vstup a už hodinu poté se na pódiu objeví první muzikanti. V hlavním městě to bude například Věra Martinová, Kamelot, Žalman a spol., Jitka Vrbová s Honzou Frühwirtem nebo Taxmeni a K.T.O. 

Ale ani Brno s Ostravou nepřijdou o to nejlepší. Do moravské metropole, konkrétně amfiteátru „Starého pivovaru" Brno - Řečkovice, přijede v sobotu 16. června  Karel Kahovec s G&B , Cop, Folk Team a Sem tam. Do třetího největšího města pak umělci zavítají 23. června a zahrají v areálu Slezskoostravského hradu.

Hudební přehlídku na všech zastávkách festivalu tradičně zahájí vítěz soutěže Talent Country Radia. Tentokrát to bude skupina Heuréka. Vstupenky koupíte zde.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!