Nejnovější články » Hudební novinky

Perez, Minds nebo Page. Víme, kdo se na Rock for Churchill postaví za DJ pulty

31.5.2018,

Hudební festival v ústeckém Vroutku představil zahraniční DJs pro svůj 19. ročník. Kdo přijede do Myslivny?

Alix Perez, Hybrid Minds, Gridlok a Benny Page. Ti budou na pravidelném svátku hudby zajišťovat přísun adrenalinu a hlavně dobré muziky v tanečním šapitó. Organizátoři také zkompletovali line-up pro Red Bull Music Stage. Kdo jsou tedy pánové za pulty a na koho čeká klasický autobus s křídly?

V Belgii narozený DJ a producent Alix Perez je považovaný za jednoho z nejinovativnějších producentů současné drum and bass scény. Vyniká kombinací originálních melodických prvků, vokálů a nekompromisně čistého a basového zvuku. Duo Hybrid Minds z Británie určuje svěží směr liquid drum and bass. Během několika málo let se mu podařilo spolupracovat s těmi nejprestižnějšími značkami jako UKF, Liquicity nebo Spearhead. A v pátek 25. května dokonce vyšel jejich nový track Paint By Numbers, na kterém hostuje zpěvačka Charlotte Haining.

Gridlok, ikona americké dnb scény, bude servírovat drum and bass z ulice, syrový taneční chaos plný emocí a nespoutané vášně. A konečně Benny Page bude ve Vroutku zastupovat raggajungle/dnb scénu, ve které proslul svými těžkotonážními tanečními tracky a perfektními mixy. Momentálně pracuje na svém prvním studiovém albu, na kterém se představí hlasy jamajských legend.

Na Red Bull autobusu dorazí ansámbl z českého rybníčku. Nebudou chybět Chaozz, PSH, Paulie Garand anebo dvoučlenná formace Trosky. Na prozatimní sestavu tří platforem se podívejte níže.

Hlavní stage:
Lamb / UK, The Subways / UK, The Asteroids Galaxy Tour / DK, Luciano + Mafia & Fluxy Band / JAM, Paddy & The Rats / HU, Polemic feat. Dr. Ring Ding SK/DE, N.O.H.A., Wohnout, Pipes and Pints, Mydy Rabycad, Fast Food Orchestra
DJ stage:
Alix Perez / BE, Hybrid Minds / UK, Gridlok / US, Benny Page / UK
Red Bull Music Stage:
Chaozz, PSH, Paulie Garand, Trosky / SK, ABOP / HR, Katarzia + Pjoni / SK, Android Asteroid, Noisy Pots