Perez, Minds nebo Page. Víme, kdo se na Rock for Churchill postaví za DJ pulty

Perez, Minds nebo Page. Víme, kdo se na Rock for Churchill postaví za DJ pulty 

Hudební festival v ústeckém Vroutku představil zahraniční DJs pro svůj 19. ročník. Kdo přijede do Myslivny?

Alix Perez, Hybrid Minds, Gridlok a Benny Page. Ti budou na pravidelném svátku hudby zajišťovat přísun adrenalinu a hlavně dobré muziky v tanečním šapitó. Organizátoři také zkompletovali line-up pro Red Bull Music Stage. Kdo jsou tedy pánové za pulty a na koho čeká klasický autobus s křídly?

V Belgii narozený DJ a producent Alix Perez je považovaný za jednoho z nejinovativnějších producentů současné drum and bass scény. Vyniká kombinací originálních melodických prvků, vokálů a nekompromisně čistého a basového zvuku. Duo Hybrid Minds z Británie určuje svěží směr liquid drum and bass. Během několika málo let se mu podařilo spolupracovat s těmi nejprestižnějšími značkami jako UKF, Liquicity nebo Spearhead. A v pátek 25. května dokonce vyšel jejich nový track Paint By Numbers, na kterém hostuje zpěvačka Charlotte Haining.

Gridlok, ikona americké dnb scény, bude servírovat drum and bass z ulice, syrový taneční chaos plný emocí a nespoutané vášně. A konečně Benny Page bude ve Vroutku zastupovat raggajungle/dnb scénu, ve které proslul svými těžkotonážními tanečními tracky a perfektními mixy. Momentálně pracuje na svém prvním studiovém albu, na kterém se představí hlasy jamajských legend.

Na Red Bull autobusu dorazí ansámbl z českého rybníčku. Nebudou chybět Chaozz, PSH, Paulie Garand anebo dvoučlenná formace Trosky. Na prozatimní sestavu tří platforem se podívejte níže.

Hlavní stage:
Lamb / UK, The Subways / UK, The Asteroids Galaxy Tour / DK, Luciano + Mafia & Fluxy Band / JAM, Paddy & The Rats / HU, Polemic feat. Dr. Ring Ding SK/DE, N.O.H.A., Wohnout, Pipes and Pints, Mydy Rabycad, Fast Food Orchestra
DJ stage:
Alix Perez / BE, Hybrid Minds / UK, Gridlok / US, Benny Page / UK
Red Bull Music Stage:
Chaozz, PSH, Paulie Garand, Trosky / SK, ABOP / HR, Katarzia + Pjoni / SK, Android Asteroid, Noisy Pots

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!